Bestuur

Het bestuur bestaat vooralsnog uit:

Angelique van Hest
voorzitter
Angelique is één van de founders -de eerste!- die met een donatie van 5.000 euro iLoveSzakácsi een vliegende start heeft gegeven.
HPD coaching is haar bedrijf, waar zij trainer/coach is bij een groot aantal gerenommeerde bedrijven.
Maar Angelique heeft ook een afgeronde -piano- conservatoriumopleiding.
In 2010 nam ze met een vrouwenkoor deel aan een workshop van een week in Szakácsi. Muziek en muziek-educatie is haar focus.
Bestuurslid vanaf 2016

Johan Geerts
bestuurslid
Johan, woonachtig in Antwerpen, is met echtgenote en vier kinderen al drie keer te gast geweest in Szakácsi. Hij was lange tijd zelfstandig gevestigd architect en stedebouwkundige; zijn liefde voor kunst en cultuur vond zijn weg in diverse initiatieven in het Antwerpse. Inmiddels heeft hij een nieuwe passie gevonden in “Moulin des Borderies” in Frankrijk.
Het was ooit zijn wens om burgemeester te worden van Szakácsi, maar hij stelt zich nu tevreden met het bestuurslidmaatschap van de stichting iLoveSzakácsi.
Johan gaat zich vooral focussen op kunst- en cultuur(educatie).
bestuurslid vanaf 2017

Véronique Nas
secretaris
Véronique is een ideeëngenerator en informatiemakelaar en had jarenlang een eigen bedrijf als communicatie – en marketingadviseur.
Véronique zal zich bezig houden met de interne communicatie bij de stichting en zich verder focussen op marketing en in het bijzonder fondsenwerving.
bestuurslid vanaf 2016

Bestuursleden ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden of voor hun bestuurslidmaatschap.

Er zijn nog vacatures voor mensen met expertise op het gebied van gezondheidszorg, financiën en educatie.

Daarnaast kan de stichting een beroep doen op verschillende adviseurs, die op projectbasis hun kennis en kunde willen inzetten voor de stichting.